RICH RICHER RICHEST!!!! ... Just with ONE click!!

mE mYseLf n i

My Photo
Johore, Malaysia
Join me if you wanna be RICH, HEALTHY and BEAUTY!

October 9, 2013

QASEH GOLD ADINDA


Dirumus dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, saffron dan air zam-zam bersama herba lain. Qaseh Adinda juga dicampur dengan herba khusus untuk wanita iaitu manjakani, pegaga dan buah markisa. Qaseh Adinda berfungsi untuk:

  1. Memudahkan pengambilan makanan sunnah harian
  2. Menambah tenaga
  3. Mencerdaskan minda
  4. Membuang toksin
  5. Melancarkan penyerapan dan perkumuhan
  6. Meningkatkan sistem imun
  7. Memperbaiki perjalanan darah dan sistem saraf
  8. Mempercepatkan penyembuhan
  9. Menstabilkan mood
  10. Menstabilkan hormon
Qaseh selamat digunakan oleh seisi keluarga bermula usia 3 tahun. Sangat sesuai untuk wanita hamil, sedang berpantang dan menyusu kerana bahannya yang semulajadi.
TIPS:
1. Makan 2-3 sudu besar pagi sewaktu perut kosong dan 2-3 sudu besar lagi sebelum tidur malam.
2. Gunakan sudu plastik.
3. Minum air yang banyak untuk mengeluarkan toksin dari tubuh. 
HARGA SEM RM 71.90 S/S RM 76.90
Poslaju + RM6 

QASEH GOLD KEKANDA

Rumusan makanan sunnah khusus untuk lelaki dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, delima dan air zam-zam bersama za'faran dan pelbagai herba terpilih lain serta gum arabic yang bertindak sebagai prebiotik semulajadi. Qaseh Kekanda turut menggabungkan herba khusus untuk lelaki iaitu guarana, ashwaganda dan tribulus. Qaseh Kekanda berfungsi untuk:

  1. Memudahkan pengambilan makanan sunnah harian
  2. Menambah tenaga dalaman dan luaran
  3. Mencerdaskan minda
  4. Membuang toksin
  5. Melancarkan penyerapan dan perkumuhan
  6. Meningkatkan sistem imun
  7. Memperbaiki perjalanan darah dan sistem saraf
  8. Mempercepatkan penyembuhan
  9. Menstabilkan mood
Qaseh selamat digunakan oleh seisi keluarga bermula usia 3 tahun. Sangat sesuai untuk mereka yang sibuk dan memerlukan tenaga ekstra setiap hari!
TIPS:
1. Makan 2-3 sudu besar pagi sewaktu perut kosong dan 2-3 sudu besar lagi sebelum tidur malam.
2. Gunakan sudu plastik.
3. Minum air yang banyak untuk mengeluarkan toksin dari tubuh.
HARGA SEM RM 71.90 S/S RM 76.90
Poslaju +RM6 

QASEH GOLD JUNIOR



Qaseh Gold Junior untuk permata cinta hati anda!
Formulasi makanan Sunnah seperti:-

1. Kurma
2. Madu
3. Kismis
4. Tiin
5. Zaitun
6. Delima
7. Habbatus sauda'
8. Air zamzam
9. Gingko
10. Badam
11. Garam Bukit
12. Bayam
13. Za'faran
14. Gam Arab
15. Pegaga (Centella)

Antara Khasiat & Kebaikan UTAMA Qaseh Junior:-
1. Membantu meningkatkan TENAGA,
2. Mencerdaskan, merangsang MINDA,
3. Menyokong TUMBESARAN,
4. Menguatkan SISTEM IMUN TUBUH,
5. Membekalkan SERAT-menyihatkan usus serta melegakan masalah sembelit.
INSYAALLAH!

Dapatkan Qaseh Gold Junior utk permata hati anda serta Qaseh Gold Adinda & Kekanda sebagai pelengkap seisi keluarga anda!


HARGA SEM RM 60.00 S/S RM65.00
Poslaju +RM6

KRISTAL GARAM MINERAL


100% kristal garam dari Himalaya yang tidak melalui proses pelunturan. Berfungsi untuk

  1. Menambah perasa dan keenakan dalam masakan
  2. Melambatkan proses degradasi (kerosakan) supaya makanan tidak cepat basi
  3. Menambah mineral dalam makanan anda
  4. Menstabilkan tekanan darah
Tiada kesan sampingan seperti penyakit tekanan darah tinggi. Pastikan anda menggunakan Kristal Garam Masakan Himalaya untuk menjadikan juadah anda lebih lazat dan selamat hari ini!

HARGA SEM RM 15.90 S/S RM 17.90
Poslaju + rm6

PATI KRISTAL GARAM MINERAL




Titiskan SOLE ke dalam air minuman anda untuk menambah tenaga dan kesihatan tubuh! Dilengkapi dengan 84 mineral SEMULAJADI, ia membantu:
  1. Tumbesaran optimum fizikal dan mental kanak-kanak
  2. Pembentukan kolagen semulajadi kulit.
  3. Menguatkan gusi, seimbangkan pH mulut untuk kesihatan dental anda
  4. Menormalkan sistem pernafasan
  5. Menyokong fingsi otak dan perkembangan neuron yang sihat
  6. Memulihkan pH usus, menggalakkan metabolisme asid amino (protein)
  7. Menyokong perkembangan fetus dalam kandungan
  8. Melaraskan fungsi rahim, kesihatan vagina dan menormalkan kitaran haid
  9. Membantu penghasilan hormon seimbang
Tips Penggunaan:

  1. Campurkan 3 ml SOLE ke dalam satu gelas air bertapis/ air minuman dan minum pada waktu pagi sebelum menggosok gigi
  2. Campurkan 5 ml lagi ke dalam air minuman 1.5 liter untuk diminum sepanjang hari
  3. Penggunaan kerap tidak memberi kesan sampingan 

HARGA SEM RM52.00 S/S RM57.00
Poslaju + RM6 


October 7, 2013

QASEH GOLD - MINUMAN KESIHATAN YANG HEBAT!

BISMILLAHIROHMANIROHIM
Assalam semua... Memperkenalkan produk terbaru
QASEH GOLD
Minuman kesihatan dalam bentuk jus yang berasaskan ramuan yang diiktiraf sebagai Makanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Habbatus Sauda', Buah Tiin, Zaitun, Delima & Air Zam-Zam.

Diperkaya pula dengan kehebatan  Gam Arab sebagai prebiotik semulajadi & herba tradisi seperti Za'faran, Ginkgo & Sireh.

Terdapat 2 jenis jus Qaseh Gold iaitu Qaseh Gold Adinda khas wanita & Qaseh Gold Kekanda khas untuk lelaki.


QASEH GOLD ADINDA
Di dalam Adinda ia ditambah lagi dengan herba-herba khusus daripada Manjakani, Pegaga & Passiflora yang sangat baik untuk dalaman wanita.

QASEH GOLD KEKANDA
Ianya ditambah dengan herba khusus untuk lelaki seperti Tribulus, Guarana & Ashwaganda.
Sangat sesuai bagi 
Suami/Ayah, 
Isteri/Ibu, 
Warga Emas, 
Pekerja yg menggunakan tenaga fizikal, 
Pekerja yg banyak menggunakan tenaga minda/berfikir,
 Pasangan yang akan mendirikan rumahtangga, 
Pasangan yang berusaha untuk mendapatkan zuriat, 
Wanita mengandung,  melahirkan & menyusu, 
Pelajar Universiti/Kolej, 
Ahli sukan, 
Kanak-kanak 5 tahun ke atas

QASEH GOLD  membantu mengatasi masalah seperti
-kegemukan
- keletihan/kelesuan
-batuk/sakit tekak
-selsema
- asma
- gastrik
- gout
- migrain
- buasir
- Resdung
- sembelit
- tekanan darah tinggi
- haid yg tidak teratur/keputihan
- kurang keinginan seksual
- anemia
- kebas-kebas ringan
- susah tidur
- sakit sendi
- sakit tumit
- stress

INSYAALLAH
MEMBERI KESAN POSITIF 
DALAM MASA 1 MINGGU!!
BERIKHTIARLAH DENGAN
 QASEH GOLD

MUDAH
MURAH
MUJARAB

JOM SAMA-SAMA MARTABATKAN
MAKANAN SUNNAH INI

WhatsApp/sms

0192579610 SHANAZ

P/S: Peluang perniagaan, Pengedar dan dropship di perlukan untuk produk Qaseh Gold. Modal rendah untuk maklumat lanjut sms/whatsapp 0192579610 :)

Qaseh Gold Junior Makanan Kesihatan Terbaik.

Assalam... Lama betul tak update blog ni.. busy amat... Tapi gagahkan diri juga untuk aktifkan blog ni sbb sy da jumpa produk yg mmg boleh beri KEBAIKAN pd kawan2 semua!!
Jom tengok bawah ni...

http://1.bp.blogspot.com/-O4oEFsVKXmI/UcD9FMFPizI/AAAAAAAAD8Q/S9m-d7Eej4k/s400/1370676487.png 
 Qaseh Gold Junior ialah campuran minuman botani formulasi Makanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Habbatus sauda ', Buah Tiin, Zaitun, Delima & Air Zam - zam serta tambahan kismis, badam & bayam
InsyaAllah membantu anak-anak dari umur 1 tahun ke atas :-
- membekalkan tenaga
- mencergaskan minda
- menguatkan sistem imunisasi
- menyokong tumbesaran
- membekalkan serat 
 Gaseh Gold Junior ni memang best! Terutama sekali kalau korang tengah study, exam, dan memang baik untuk anak-anak korang. Lebih cergas untuk belajar! Saya bagi anak2 makan Qaseh Gold Junior setiap hari Alhamdulillah mmg badan mereka sihat dan cerdas!!
Kalau korang nak tambah pendapatan dan nak jadi rakan niaga boleh join juga. Boleh pilih pakej yang korang nak mengikut kemampuan dan kesukaan korang.
Pakej 1 - As Salim

( Pakej asas untuk kesihatan)

Qaseh Gold Adinda 1
Qaseh Gold Kekanda 1
Mineral sole 1
Sales Kit 1
RM 190 ( harga rakan niaga sahaja)
Pakej 2 - Rabbani

(Pakej menyeluruh)


Qaseh Gold Adinda 1
Qaseh Gold Kekanda 1
Mineral Sole 1
Garam masak kristal 1
Sales kit 1
RM 210 ( harga rakan niaga sahaja)
Pakej 3 - As- Syumul

(Pakej lengkap seisi keluarga)

Qaseh Gold Adinda 1
Qaseh Gold Kekanda 1
Qaseh Gold Junior 1
Mineral Sole 1
Garam masak kristal 1
Sales kit 1
RM 260 ( harga rakan niaga sahaja)
Kalau korang berminat nak join rakan niaga, modal sangat rendah untuk mulakan bisness ni dan potensi bisness pun bagus.
Apa yang bestnya untuk mulakan bisness ni??
-Berpeluang menikmati bonus setiap bulan di samping untung runcit.
-Memartabatkan makanan sunnah dan membangunkan ekonomi ummah.
Tapi kalau nak beli satu-satu pun tak pe, boleh try dulu...serius banyak sangat khasiat yang korang dapat dengan produk ni, harga pun sangat berpatutan.

SENARAI HARGA RUNCIT SEMUA PRODUK 
Qaseh Gold Adinda RM 71.90
Qaseh Gold Kekanda RM 71.90
Qaseh Gold Junior RM 60
Mineral Sole RM 52
Garam masak kristal RM 15.90
Sales kit RM 30 
Harga tak termasuk kos pos ya.
 Kalau korang berminat nak cuba produk Qaseh Gold atau nak buka bisness boleh contact:
WhatsApp/sms

0192579610 Shanaz :)

October 19, 2012

ARTIS WITH BEUTSKIN ESSENCE

HELIZA PUN CANTIK DENGAN BEUTSKIN ESSENCE!
Promo price now GRAB CEPAT!!!
Dropshipper dialu-alukan!!! Tak perlu keluar modal, dapat untung :)

October 10, 2012

SNE - SEABUCK ACTIV

Seabuck Activ~~ SNE

FREE Poslaju
Kod : Seabuck
Berat : 6g x 15 sachets / box
Harga : RM 90.00



 Seabuck Activ dibuat 70% dari buah Sebucthorn dan 30% dari herba terpilih yang terkenal dalam perubatan cina sebagai ubat yang sangat berkesan bagi membuang toksin bahagian tubuh khasnya jua membuang toksin keseluruh organ tubuh. Kaya dengan vitamin C, dimana ia boleh menguatkan ketahanan badan untuk melawan jangkitan penyakit berjangkit..


Fungsi Utama:-

1. Melegakan Batuk.
2. Mangurangkan haba dalaman dan mengeluarkan kahak.
3. Mencergaskan paru-paru dan memberi khasiat di bahagian perut.
4. Menstabilkan pernafasan.
5. Menyelaraskan fungsi limpa dan melindungi jantung.
6. Menyingkirkan toksin daripada salur respirasi.
7. Menguatkan fungsi imun.

4 Peringkat Utma


1-6 Hari ~ Peringkat permulaan
Kekeringan mulut,sesak dadarasa loya,batuk pening,kelesuan dan insomnia dilegakan.

Bulan pertama ~ Peringkat Penyahtoksikan
Ulser mulut,sakit kerongkong,batuk yang kronik,kahak dan sakit dada hilang.

Bulan Kedua ~ Peringkat Penyahtoksikan Menyeluruh
Menguraikan pengumpulan toksin pada pau-paru,hati,buah pinggang,usus dan perut,membersihkan darah dan sel demi mencapai penyahtoksikan menyeluruh tubuh.

Bulan Ketiga ~ Pringkat Perlindungan & Pemulihan
Membentuk membrane pelindung pada dinding perut dan usus,mengawal penyerapan pelbagai toksin,mencegah toksin daripada meresap kedalam system peredaran darah,memainkan peranan yang penting dalam metabolisme hati dan membantu melindungi fungsi otak.

SESUAI UNTUK :
1.Individu yang rentan terhadpa jangkitan salur resoirasi
2.Individu yang mengalami tekanan dalam jangka masa panjang
3.Individu yang mengalami gangguan system endokrin
4.Individu yang bersikap lahap

SNE: DEALER + STOKIS DIPERLUKAN!!

Stokist & Dealer SNE Beutskin Essence diperlukan!

PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI & INDONESIA 

Bonus sehingga 52%
Modal Stokis RM3020 saja

JANALAH PENDAPATAN YANG LUMAYAN YANG CUKUP MENARIK YANG BOLEH MERUBAH HIDUP ANDA 

Saya mencari agent dropship untuk produk kami iaitu Beatskin Essence produk SNE.  
Banyak orang masih belum tahu rahsia kecantikan selebriti artis Malaysia,seperti artis gambar terbaru ADIRA DAN ISMA AF dalam blog kami.

Jika berminat sila hubungi :- 
email : - danie_sid@yahoo.com
atau sms /call/line :-  0192579610 (Shanaz)

SNE: PROMOSI HEBAT!!

                                  Seblum                                            Sekarang                                



Promosi Hebat produk SNE

 SEKARANG Promosi
1 set produk SNE :  Beutskin Essence + SNE kapsul
HANYA  RM 380.00 1set
Sebelum Diskaun
1 set produk SNE : - Beutskin Essence + SNE kapsul +  Seabuck Activ + Excel Tea
                              = RM 240.00 + RM 200.00 + RM 90.00 + RM 90.00  
                              = RM 620.00 1 set
SEKARANG Promosi
1 set produk SNE : - Beutskin Essence + SNE kapsul +  Seabuck Activ + Excel Tea
         HANYA  RM 520.00 1set
              (Jimat RM 100.00 1 set)

Cepat cepat sementara Stock masih ada!!

October 8, 2012

SNE : Excel Tea

Nama Produk : Excel Tea
Kod Produk : 10003
Berat : 3g x 30 sachets
Harga : RM90.00 (SP)  

EXCEL TEA ialah produk berkualiti yang dibuat daripada tumbuhan liar yang semulajadi. Ia tidak tercemar dan tiada sebarang kesan sampingan.EXCEL TEA mempunyai kesan-kesan berikut: Menyingkirkan toksin dalaman, mencegah toksin luaran, melegakan sembelit, mengurangkan lipid darah, melindungi hati dan pundi hempedu, menentang virus, memperbaiki tekstur kulit, menyingkirkan lemak, mengurangkan berat badan dan menentang proses penuaan.




Excel Tea diperbuat daripada tumbuh tumbuhan asli dan semulajadi seperti buah hawtorn,stigma jagung,daun seabuckthorn dan aloe cera yang bermanfaat kepada kesihatan manusia.Kandungan aktif nutrisninya diekstrak melalui penggunaan teknologi moden,bebas daripada pencemaran dan tiada kesan sampingan.Ia berupaya menyingkirkan toksin dan logam berat dari tubuh manusia yang membantu mengurangkan masalah pempigmenan,meningkatkan keserian wajah,menyingkirkan lemak berlembihan dan meningkatkan kesihatan menyeluruh.
Fungsi Utama:
  1. Menyingkirkan toksin dalaman
  2. Menyingkirkan toksin luaran
  3. Melegakan sembelit
  4. Mengurangkan tahap lipid darah
  5. Melindungi hati dan pundi hempedu
  6. Menentang serangan virus
  7. Meningkat tekstur kulit
  8. Menyingkirkan lemak dan membantu melangsingkan tubuh badan
  9. Menangguhkan proses penuaan
Related Posts with Thumbnails

MUST CLICK

MUST CLICK
Easy and Quick SEARCH

d.u.i.t